Αλέξανδρος Αγαπητός

Ο Αλέξανδρος Αγαπητός υπήρξε αθλητής απο την παιδική του ηλικία , έχοντας υιοθετήσει το αθλητικό πνεύμα στην ζωή του απο πολύ νωρίς. Αυτό το πνεύμα σε συνδυασμό με την θέληση του να προσφέρει στους ανθρώπους , τον οδήγησε στο να ασχοληθεί με το κομμάτι της υγείας, αποκαταστασης και της ασκησης (fitness). Πιστεύω του ειναι οτι "δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για αυτόν που θα προσπαθήσει".

Κομμάτι τής εκπαίδευσης του ειναι οτι αποφοίτησε απο το ΤΕΙ Αθήνας ως φυσικοθεραπευτής και με επιπλέον εκπαίδευση στις εναλλακτικές θεραπείες, κατέχει μαύρη ζώνη στο kick boxing απο την world kick boxing union ( WKU ) οπου εχει ασχοληθεί και με το προπονητικό κομμάτι της πυγμαχίας και του kick boxing. Εχει πιστοποιηθεί απο την Lifeguard Hellas ως ναυαγοσωστης - διασώστης .agapitos 2020

Επίσης εκπαιδεύτηκε στην Base training ως personal trainer (basic certification) οπου εχει πιστοποιηθεί πλέον ως personal trainer Level 4 με ευρωπαϊκή αναγνώριση από το EREPS Ακολούθησαν οι πιστοποίησεις στο group training , στην λειτουργική προπόνηση (functional training ) , σε spinning ποδήλατα, στο αθλητικο τραμπολίνο, στα kettlebells και pilates Mat L1 όπου το έχει συνδυάσει με την φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση.


Διεύθυνση

Με­σο­γεί­ων 226, Τ.Κ 15561, 

Χο­λαρ­γός, Αθήνα

Βρείτε μας στον Χάρτη!

Επικοινωνήστε Μαζί μας!

Τηλ.:210 6536082

Email:info@colosseumgym.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ- Πάρ 07:00–23:00

Σάββατο 09:00–20:00

Κυριακή 09:00–15:00